Anouska Weel

Sinds 2014 werk ik bij Vialis als projectplanner. Wat ik leuk vind aan Vialis, is dat je bezig bent met een tastbaar product. Overal buiten op straat kom je onze producten tegen en daardoor weet je echt waarvoor je aan het werk bent.

Ik ervaar Vialis als een prettige organisatie, waar iedereen makkelijk bij elkaar naar binnen loopt en veel voor elkaar over heeft.

Ook ben ik als niet-techneut tussen de techneuten, snel opgenomen in de groep en heb een goede band met de collega’s om mij heen.Daarnaast heb ik me aangesloten bij Jong Vialis. Zo kan ik sneller mensen van verschillende businessunits leren kennen. Ook krijg ik zo de kans om projecten te bezoeken van Vialis, die ik anders nooit te zien zou krijgen.

Het nemen van eigen initiatief is een eigenschap die enorm gewaardeerd wordt binnen Vialis. Het is dan ook een organisatie waar je veel mogelijkheden krijgt op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Uiteraard moet je deze kansen wel zelf grijpen!

Ik ben trots op de organisatie en trots op wat ik nu al heb bereikt: het van scratch af aan opzetten van de planning, van opdracht tot uitvoering. Dit doe ik op het gebied van capaciteit en tijd binnen de engineering- en productie afdeling. Deze planning is inmiddels leading binnen onze projecten!