Stagebegeleiding en -vergoeding

Ben je stagiair bij Vialis? Dan staat jouw ontwikkeling bij ons voorop. Goede stagebegeleiding is daarbij essentieel. Gedurende je stage heb je een vaste begeleider, die je begeleidt én kennis aan je overdraagt, je handvatten en feedback geeft, zodat jouw stage een goede bijdrage levert aan jouw ontwikkeling tot vakkundig professional.

Van jou verwachten we dat je nieuwsgierig bent en (kritische) vragen durft te stellen, kennis overdraagt vanuit je opleiding en ervaring en jouw ideeën of verwondering aankaart, zodat we samen tot nieuwe inzichten komen!

Uiteraard krijgen onze stagiairs een stagevergoeding. Deze vergoeding hangt af van het niveau van de opleiding die je volgt.

We kennen de volgende bruto stagevergoedingen (op basis van een 40-urige werkweek):

MBO niveau € 225 per maand
HBO niveau € 350 per maand
WO niveau € 450 per maand

Je komt in aanmerking voor een reiskostenvergoeding conform de regeling van Vialis als deze kosten aannemelijk kunnen worden gemaakt (wanneer de student niet beschikt over een OV-jaarkaart).

Als je wordt ingezet op één van onze projectlocaties, die over het algemeen lastig te bereiken zijn per OV, dan is het een pré als je een rijbewijs hebt.