Stage en afstuderen

Ben jij klaar voor je eerste carrièrestap? Wij bieden jou de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen een technisch en dynamisch bedrijf, waar veel kansen liggen om jezelf te ontwikkelen. Vialis is dé ideale plek om meer te leren over jouw kwaliteiten!

Met jouw talent ontwikkel, ontwerp en bouw je mee aan een betere bereikbaarheid in Nederland. Wij geven jou daarbij verantwoordelijkheid en met jouw initiatieven en ideeën geef je richting aan jouw carrière. Daarmee creëer je kansen voor jezelf én voor de organisatie.

Stage
Buiten, op één van onze mooie projecten, doe je praktische ervaring op in bijvoorbeeld ontwerp, werkvoorbereiding of uitvoering. Ervaren collega’s, die de kneepjes van het vak kennen, begeleiden je gedurende je stageperiode. Kijk eens bij onze projecten, er zit er vast één tussen waar jij feeling mee hebt!

Naast de (buiten)projecten bieden wij stages op ons (hoofd)kantoor. Deze stages bieden wij binnen bijvoorbeeld  stafafdelingen en projectondersteunende afdelingen. Dus naast (elektro)technische stages, bieden wij bijvoorbeeld ook HR en bedrijfskundige stages.

Afstuderen
Je laatste studiejaar is belangrijk. Je wilt zo snel mogelijk afstuderen en het beste resultaat behalen. Bij Vialis werken veel professionals, die hier soms óók zelf zijn afgestudeerd. Zij weten dus als geen ander hoe belangrijk deze fase van jouw studie is. Onze afstudeerders dragen bij aan innovatieve oplossingen. Jaarlijks bieden wij een aantal studenten de mogelijkheid om succesvol af te studeren.

Ben jij enthousiast over stage of afstuderen binnen Vialis? Check dan snel onze stage- en afstudeervacatures, of doe een open stagesollicitatie (beschrijf de voorwaarden van je stage in jouw motivatiebrief). Onze stages ontstaan niet alleen vanuit de behoefte van een afdeling, maar ook vanuit de ideeën van de student!